Spre norocul meu hdd-ul nu a facut luni pe drum si e verde-craciun.

Asa cum scriam aici am castigat un hdd extern. Interesant este ca desi toata interactiunea a avut loc cu chinezi, cel putin dupa adresele de e-mail, hdd-ul mi-a fost trimis de o persoana fizica din Bucuresti. Rahova chiar.

Ma suna un curier, de la Fan binenteles,  si ma anunta ca are un colet de la X-ulescu pentru mine. Ok, e cineva acasa, poti veni, multumesc. Acum imi storceam creierii sa imi dau seama cine e X-ulescu, ce mi-am comandat si de ce nu imi aduc aminte nimic. Un coleg imi aduce aminte ca „poate e hdd-ul”, zic nuuu ca asta vine din China. Na poftin ca a venit din Rahova.


E dragut foc asta micu’ dar astia de la Adata cred bat spre cocalari un pic. Mai jos e o poza cu obiectul. La exterior e facut din doua materiale, partea verde-craciun care e un cauciuc foarte aderent si partea neagra care este un plastic care imita tesatura de fibre de carbon. Paleta lor de culori nu e rea, adica nu ma influenteaza cu nimic ca nu prea ma pasioneaza dar imitatia de fibra de carbon… e ca autocolantul ala de pus pe bordul masinii sa arate „tiuning”. E coca-style. Era sa uit plasticul de fapt este semitransparent… se vede un led prin el ca sa stii cand face ceva.

Ma rog… daca aspectul nu prea ma coafeaza… nici la performante nu exceleaza, dar e spatios. Macar atat.

Interesant este ca, in ciuda indoielilor mele, chiar pare ca s-a depus ceva efort pentru producerea lui. Materialele par bune calitativ, cu siguranta mai bine alese decat la hdd-ul meu extern WD, iar performantele lui sunt cam de acelasi nivel. Tinand cont de la Western Digital am pretentii de la Adata nu prea am ceea ce, dupa parerea mea e foarte bine pentru cei din urma. Daca e si la fel de fiabil si longeviv ca WD-ul meu… e numa’ bun.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.