Salut.

Vrei nu vrei o patesti si p-asta. Mi-am ciobit parbrizul, iar. Spun „mi-am” pentru ca am avut ghinionul sa conduc masina pe traiectoria pietrei care s-a lovit de parbriz.

Am plecat vineri de la serviciu cu cativa colegi. Vinerea plecarea are inertie, te duci si te tot duci. Abia asteptam sa ajung acasa. Dupa o mica schimbare de directie, ca si-a uitat unul cheile (in alt buzunar), am pornit pe centura spre casa, dupa Waze.

Din pacate pentru mine, aproape de iesirea de pe centura spre Splai, am prins cu coada ochiului ceva mic, negru si hotarat care venea spre mine. Pana sa apuc sa imi dau seama ce vine s-a si auzit poc-ul in parbriz urmat de inflorirea sparturii. Camionul de pe sensul opus, nu stiu cum, a reusit sa ridice roca sedimentara de pe drumurile patriei care f#7#-i gura masii a nimerit fix la mine in parbriz. De aici s-a dus feng-shui-ul de inceput de weekend.

Da-i fa poze, de hobby macar, cauta un reparator de parbrize, asteapta-l, da-i bani si mai pierde si o gramada de timp. Nu ca as fi avut ceva special de facut, dar intram altfel in weekend. In plus nu cu asa ceva voiam sa inaugurez o categorie noua.

Am cautat si m-am hotarat cine vreau sa imi repare parbrizul. Am sunat si am aranjat, foarte prompt chiar, iar cand m-am intalnit cu omul mi-am dat seama ca el mi-a reparat parbrizul si la masina veche.

Il puteti gasi aici.

Oricum a ramas doar un pic. Spre fericirea mea de la volan nu prea se vede mare lucru.

 

Inainte

Dupa:

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.