In primul rand „Fuck you Microsoft”. Asta nu poate fi spus suficient.

Sunt incredibili astia. Ultimul update, asta de aprilie-mai, care a insistat sa se instaleze de 3 ori si a si esuat de tot atatea s-a hotarat, brusc, a patra oara, ca el nu mai intreaba cand sa se instaleze si se poate instala cu japca. Asta, pentru mine, nu e chiar un motiv de deranj. Am mai patit asta si pe alte calc, dar, alea au mai si repornit. Acum insa laptopul meu e blocat intrun boot-loop  si nu vrea sa revina la varianta veche dar nici meniul de recovery nu este disponibil. Chiar daca bootez de pe un stick.

Practic, din cat am citit pana acum, am dezvoltat 2 probleme. Una cu un driver, cel mai probail de la un tert, respectiv HP, iar a doua cu niste chei gresite in registry. Separate problemele astea 2 cica sunt rezolvabile… dar n-am gasit pe nimeni cu ambele probleme in acelasi timp.

Revenind la titlu, Fuck you Microsoft, odata pentru ca am pierdut 3 zile cautand o solutie care are o rezolvare simpla, reinstall. Nu prea imi convine…

Oare linuxul de pe laptop de ce n-o fi patit asta niciodata? Pana cand o sa poata raspunde… Fuck you Microsoft.

 

2 thoughts on “Fuck you Microsoft

    1. Mda… nu ma mai mira nimic. E doar urat ca e update-ul prost. Adica daca tot le bagi cu japca… fa-le macar functionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.